Commissie

Het onmisbare team

Biografie van de bands

Donderdag // gratis entree
Kings of diamonds
Ze stonden al op festivals waar acts als Kensington, Douwe Bob, Miss Montreal en BLØF ook stonden en overal gaat het dak eraf! Deze jonge honden, bedwongen door een geweldige frontvrouw komen uit Friesland, maar zijn klaar om heel Nederland plat te spelen! De cover cliché’s, maar ook de nieuwe top40 hits, allemaal met een rock sausje. Alles komt in een hoog tempo voorbij, waardoor het niet anders kan, dan dat het dak van jouw evenement eraf vliegt!

Lody Franzen
Lody Franzen de zanger van de bekende Travelin’ band uit Bolsward, brengt samen met bassist Fokko Drent een ode aan C.C.R. De stem van Lody heeft een verbluffende vergelijking met die van John Fogerty.

Vrijdags // entreeprijs €10,- aan de kassa
Q music the party

Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic the Party een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste feest van Nederland!

Stef Ekkel
Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De Woonboot” en “Liever Te Dik In De Kist”. Deze nationale feesthit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

Doelleazen
Twee friese DJ’s (DJ Syb en DJ Ronald) die in samenwerking met bekende Friese artiesten tracks produceren. Zo ken je onder andere ‘Mem fan Doutzen’ van Strawelte & ’Strjitlizzer’ van Bricquebec. Het eindresultaat van deze covers uit zich in een knallende party act in onder andere het genre happy hardcore. De Doelleazen zorgen voor een onvergetelijke act waarbij iedereen, van jong tot oud, uit zijn dak kan gaan.

Zaterdag // entreeprijs €15,- aan de kassa
PROOST

WELKOM IN DE GEZELLIGSTE KROEG VAN NEDERLAND! PROOST! neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen, bestel zoveel mogelijk drank en ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!

Dj All the Fok
All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt, maar het feestje brengt. Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres geen rol spelen. "Alles kan, alles mag" is zijn motto.

Zondag // entreeprijs €8,- aan de kassa
Noah

Op een doorsnee avondje NOAH, knallen er meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment en van hardstyle stampers tot Nederlandse hiphop van eigen bodem. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
 
VRAGEN OF SUGGESTIES?
NEEM GERUST CONTACT OP!
JA, IK WIL GRAAG CONTACT

CONTACTGEGEVENS


VvV Sjirk de Wal
Straat nummer, postcode in Dronryp

  info@rypstermerke.nl
  06-12345678

SOCIAL MEDIA


Volg Rypstermerke via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook
Twitter

WANNEER IS HET FEEST?


Van 12 tot 15 mei wordt het feest der feesten weer gevierd. Iedereen is van harte welkom. 
2022 Rypstermerke.nl