De bands

Biografie van de bands 2024

Donderdag 30 mei // 21:00

Straight on Stage

Zes jaar geleden op 30 mei stond Straight on Stage op de Rypster Merke met een avond vol Classic Rock nostalgie. Deze gepassioneerde jonge muzikanten brengen een eerbetoon aan legendarische bands zoals The Rolling Stones, Queen en Pink Floyd. Bereid je voor op een avond vol muzikale magie tijdens "The Multiverse of Classic Rock" tour, waarin je meegenomen wordt door de tijd van Woodstock tot stadionrock. Ben jij klaar om te rocken?
 

Gratis EntreeVrijdag 31 mei // 21:00

Feestbeest Jerick

Bekend van optredens in de Après-Skihut Rotterdam en opvallende verschijningen, zoals in Idols met een blauw zwaailicht op zijn hoofd. Jerick, ook bekend als Gans Anders, heeft singles op veel verkochte Après-Skihut cd's en stond bekend om zijn hit "High" uit 2001. Zijn show omvat Nederlandstalige feesthits en hilarische typetjes die zelfs de grootste pessimist aan het lachen maken.

Andre Hazes act
Stap binnen in de wereld van André Hazes, waar imitator Gerard de legendarische klanken tot leven brengt. Al ruim 15 jaar staat Gerard bekend als dé André Hazes imitator, met een passie voor het vertolken van Hazes' klassiekers. Met zijn warme stem en charismatische uitstraling weet hij het publiek te raken en mee te nemen in de emotie van de nummers. Elk optreden is een ware ode aan de muziek en het leven van de volkszanger. Gerard heeft zijn sporen verdiend op talloze feesten en evenementen, met als hoogtepunt een televisieoptreden met Paul de Leeuw.

Peter Beense
Peter Beense, synoniem aan passie en succes in de Nederlandse muziekscene. Geboren in 1963, brak hij door met "Mijn donkerbruine broeder" in 1985. Naast zijn muzikale carrière is hij ook bekend als ondernemer en heeft hij opgetreden in prestigieuze zalen zoals Koninklijk Theater Carré. Als icoon blijft hij het publiek betoveren met zijn talent en passie.

All Tha Fokk
All Tha Fokk is een energieke DJ die het feest naar het podium brengt met zijn grote glimlach en passie voor muziek. Als allround DJ, MC en Entertainer is hij niet bang om een feestje te bouwen en stil staan is geen optie tijdens zijn optredens. Vorig jaar zette hij de tent van de Rypster Merke al op zijn kop met Chaos In De Feesttent, en als lokale artiest belooft hij ook dit jaar voor spektakel te zorgen.
 

Bestel hier je ticketsZaterdag 1 juni // 21:30

FANTIX! 
FANTIX! is meer dan een coverband; ze zijn de belichaming van hedendaagse muzikale energie en topentertainment. Met dynamische optredens en uitgekiende shows hebben ze het oosten van Nederland veroverd en maken ze nu de rest van het land enthousiast. Bekend om hun ongeëvenaarde podiumenergie en muzikaliteit, brengt FANTIX! een spraakmakende show vol verrassende medleys en close harmony. Van Guilty Pleasures tot adembenemende special effects, een avond met FANTIX! staat garant voor muzikaal vuurwerk dat je niet snel zult vergeten.

DJ Jerke
Maak kennis met DJ Jerke, de man die het feesten als geen ander kent. Door zijn achtergrond als DJ in de bruisende nachtscene van Leeuwarden kan Jerke haarfijn inspelen op de snel veranderende stemmingen van het publiek, en is daarmee uitgegroeid tot allround DJ. Dit jaar brengt hij zijn unieke mix van beats naar een nieuw publiek, en komt hij ons een onvergetelijke avond bezorgen.
 

Bestel hier je tickets


Zondag 2 juni // Na afloop van het kaatsen

Papa di Grazzi

Ook hier treffen we een “oude bekende”. Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het cover circuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Niet voor niets behoort deze band al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Bestel hier je tickets

 
VRAGEN OF SUGGESTIES?
NEEM GERUST CONTACT OP!
JA, IK WIL GRAAG CONTACT

CONTACTGEGEVENS


VvV Sjirk de Wal
Hobbemasingel 6, 9035 AZ Dronryp

  info@rypstermerke.nl

SOCIAL MEDIA


Volg Rypstermerke via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook
Twitter

WANNEER IS HET FEEST?


Van 30 mei t/m 2 juni 2024 wordt het feest der feesten weer gevierd. Iedereen is van harte welkom. 
2024 Rypstermerke.nl