De bands

Biografie van de bands 2023

Zondag 28 mei // 20:00

ABBA Tribute Band
In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen platen in totaal).

Met 6 muzikanten staan ze garant voor een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk), met “ja, ik kende alle liedjes” repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij tijdens deze concerten alle koren spontaan ontstaan. Ook typerend voor de muziek van ABBA is dat er veel emotie (van vreugde tot verdriet) zal ontstaan! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans ABBA heeft tussen 1972 en 1982 haar handtekening gezet in de popmuziek.

De ABBA Tribute Band is door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld. Door toewijding aan de originele composities en het behouden van de nodige authenticiteit blijft ABBA Tribute zich onderscheiden van de rest.

Bestel hier je tickets


Maandag 29 mei // 19:00

Rypster Meifest (Matinee) met de Suskes 
De partyrockcountryhoemparock&roll werkt zeer aanstekelijk en zoals iemand ooit zei: “Je hoeft niet van De Suskes te houden om een leuke avond te hebben. Het is net als bij André Hazes, de zaal gaat altijd mee.” Veel interactie is een belangrijk aspect bij De Suskes en zij plaatsen het woord ‘feest’ in een hele andere dimensie. Het gaat erom wat je met de mensen doet, hoe het publiek de avond beleeft. Het ene moment is het kolderiek en het andere moment is de ondertoon wat serieuzer. De Suskes hebben hun sporen live  al ruimschoots verdiend en laten in alle windstreken van Nederland, het stucwerk van de muur knallen.

Bestel hier je tickets


Donderdag 1 juni // 21:00

Exposure

Exposure mag zich inmiddels al jaren de Feestband uit Friesland noemen. Inmiddels is deze ervaren topformatie uitgegroeid tot een geoliede party machine die ook ver buiten Friesland van een feestje èèn groot Feest weet te maken. In de nieuwe interactieve nonstop show komen meer dan 200 hits in razend tempo voorbij. Exposure speelt overal en alles met ongekende energie. Met Exposure haal je topentertainment in huis. De band komt met 5 man, 1 zangeres en spectaculair licht en geluid.

Kees Plat (Voormalig lid Tribute to the Cats)
Kees Plat is een Nederlands zanger en songwriter. Hij is een van de oprichters van de Tribute to The Cats Band. Een optreden van Kees Plat solo is een feest van herkenning en gaan “oude tijden herleven” met ALLE grote hits van The Cats, Piet Veerman en de jaren '60. 

Gratis Entree


Vrijdag 2 juni // 21:00

Chaos in de feesttent- featuring All The Fock en het Feestteam 

All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt, maar het feestje brengt. Met zijn grote glimlach en passie voor muziek is hij niet te missen op het podium. Een bom vol energie die hij met veel plezier overbrengt op het publiek. Een Allround DJ, MC en Entertainer die zeker niet vies is van een feestje. Stil staan tijdens zijn optredens is geen optie! De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres geen rol spelen. "Alles kan, alles mag" is zijn motto.

Bestel hier je tickets


Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. Muziek is beleving, feest is beleving en entertainment een ware kunstvorm. Het Feestteam is de ultieme combinatie! Waan je op de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest, zing mee met absolute feestknallers en hos met je vrienden in de polonaise! Tijdens deze avond, waar feest de verbindende factor is, kan het allemaal!
Zaterdag 3 juni // 21:30

LEAD + DJ
Energiek, interactief en 100% live! Vijf heren en een charmante dame met maar één doel: Feest! Wanneer deze coverband het podium betreedt, is er geen houden meer aan. Je wordt meegesleurd van de ene hit in de andere en stilstaan is niet meer mogelijk. Of het nou een festival, tentfeest of bedrijfsfeest is: bij LEAD gaat álles de lucht in.

Bestel hier je tickets


Zondag 4 juni // Na afloop van het kaatsen

Boulevard

Boulevard is een band die dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert. In deze periode zijn ze inmiddels in iedere uithoek van Nederland geweest en hebben zo ongeveer alle feesttenten wel een keer ‘op de kop’ gezet. De band viel altijd al op met hun verschillende shows, maakte een live-album, deed tv-optredens, deed meerdere theatertournees en begeleidde verscheidene nationale en internationale artiesten.

Bestel hier je tickets

 
VRAGEN OF SUGGESTIES?
NEEM GERUST CONTACT OP!
JA, IK WIL GRAAG CONTACT

CONTACTGEGEVENS


VvV Sjirk de Wal
Hobbemasingel 6, 9035 AZ Dronryp

  info@rypstermerke.nl

SOCIAL MEDIA


Volg Rypstermerke via de verschillende socialmedia kanalen:

Facebook
Twitter

WANNEER IS HET FEEST?


Van 25 mei t/m 4 juni 2023 wordt het feest der feesten weer gevierd. Iedereen is van harte welkom. 
2024 Rypstermerke.nl